Άλκης Δαυίδ: Αποζημίωση – μαμούθ $900 εκατ. για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

Ένα μεγάλο ποσό αποζημίωσης 900 εκατ. δολαρίων ανακοινώθηκε για μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου της Coca-Cola, Άλκη Δαυίδ. Αλλά, σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο ίδιος ο Δαυίδ διαψεύδει αυτή την είδηση, χαρακτηρίζοντάς την ως fake news και αναφέροντας ότι ήταν απλά μια πρόταση από ένα δικηγόρο.

Αυτή η υπόθεση θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ετυμηγορίες για σεξουαλική επίθεση στην ιστορία, σύμφωνα με την εταιρεία του δικηγόρου. Όμως, δεν είναι η μόνη υπόθεση που έχει αντιμετωπίσει ο Δαυίδ. Έχει χάσει πολλές υποθέσεις σεξουαλικής ανάρμοστης συμπεριφοράς και έχει πληρώσει περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις.

Ο Δαυίδ είναι γνωστός για την εταιρεία του Hologram USA που δημιουργεί ολογράμματα νεκρών διασημοτήτων. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις του παρέχουν πολυάριθμες υπηρεσίες διαδικτυακής ροής.

Η γυναίκα που μήνυσε τον Δαυίδ είναι ένα μοντέλο γύρω στα 30 χρόνια που τον γνώρισε σαν «μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και δισεκατομμυριούχο» όταν εργαζόταν στην εταιρεία του. Σύμφωνα με τη μήνυση, αντιμετώπισε ανησυχητική συμπεριφορά από τον Δαυίδ και διάφορες περιστάσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Αν και η υπόθεση αυτή είναι σημαντική, είναι σίγουρα ένα κεφάλαιο στην πολυσύχναστη ζωή του Αλκιβιάδη Δαυίδ. Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το θέμα;

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα!

δειτε ακομα

δειτε ακομα