Ακρίτα ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτό είναι το τελευταίο μου άρθρο”

Η Έλενα Ακρίτα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι η ημέρα μετά τις εκλογές θα της δώσει ένα έδρανο στη Βουλή.

Η Έλενα Ακρίτα κατεχει τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει βουλευτής στην επόμενη Βουλή. Εξαιτίας αυτού, διακόπτει τη συνεργασία της ως δημοσιογράφος, δημοσιεύοντας το τελευταίο της άρθρο με αυτή την ιδιότητα. Σε μια δημοσίευσή της στο Facebook, αποχαιρετά τη δημοσιογραφία “με συγκίνηση και σεβασμό” καθώς αναφέρει η ίδια, ενώ ξανακάνει αιχμές για “στόματα που βουλώνουν”.

Αυτό είναι το τελευταίο μου άρθρο.

Σεβόμενη τις αρχές μου που λένε ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν πηγαίνουν μαζί, ολοκληρώνω σήμερα την επαγγελματική μου πορεία, προτού ξεκινήσω τη νέα μου διαδρομή.

Αγαπητοί μου αναγνώστες, σας αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε κατά τα 40 χρόνια που συμπορευόμαστε.

Σύνδεσμος από το News 24/7 που θα μου λείψει πολύ στα σχόλια.

Εντιτ. Αυτό για να κλείσουν τα στόματα που φώναζαν πως παραβίασα τις αρχές μου επειδή ως δημοσιογράφος είχα πει ότι δεν θα ασχολούμαι ταυτόχρονα με την πολιτική. Εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη.

Αυτό είναι το δικό μου αξιακό σύστημα.

Γιατί είπαμε.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Όσο για τις υπόλοιπες εκλέξιμες θέσεις του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο καθηγητής γενετικής του Χάρβαρντ Όθωνας Ηλιόπουλος. Ακολουθούν ο πρώην Υπουργός Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στην τρίτη θέση, η Πόπη Τσαπανίδου στην τέταρτη και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, στην πέμπτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα