Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας – Εξέφρασε φόβους για τη ζωή του

Μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί αίτημα για προσωρινή αποφυλάκιση με όρους από τον δικηγόρο του Απόστολου Λύτρα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του φυλακισμένου ποινικολόγου.

Ο κρατούμενος στις φυλακές της Κορυδαλλού θεωρεί πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί και επιμένει μέσω ανακοίνωσής του από τις φυλακές ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ήταν αξιόλογη σύζυγος και μητέρα όχι μόνο της κόρης τους, αλλά και των άλλων δύο παιδιών.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίκαιη»

Η Σοφία, που είναι και δικηγόρος όπως ο σύζυγός της, προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν και πλέον απολαμβάνει το χρόνο με την 9χρονη κόρη της, την οποία είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να την προστατεύσει από τα κατά τόπους γεγονότα.

Όσον αφορά τα οικονομικά, η Σοφία όχι μόνο αντιμετωπίζει τις συνέπειες της επιθετικότητας του συζύγου της, αλλά είναι ήδη σε διαδικασία διαζυγίου και επιχειρεί να διαχειριστεί το οικονομικό κομμάτι του δικηγορικού της γραφείου, προκειμένου να συνεχίσει η κανονική λειτουργία του. Παράλληλα, ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας προσπαθεί να εξισορροπήσει τη ζωή του ενώ βρίσκεται στις φυλακές, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με άλλους κρατούμενους και τις υποθέσεις του.

Απόστολος Λύτρας: Η ζωή στον Κορυδαλλό και οι υποθέσεις του

Ο δικηγόρος που βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Κορυδαλλού φαίνεται να αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές αλλά παράλληλα εκφράζει ανησυχίες για την ασφάλειά του από τους συγκρατούμενους που έχει φέρει στη φυλακή.

Ωστόσο, ένας από τους σοβαρότερους λόγους ανησυχίας του ποινικολόγου φαίνεται να είναι η υπόθεση του αστυνομικού που του προτέινει πως κατέβαλε 10.000 ευρώ για την υπόθεσή του και τελικά δεν ανέλαβε τίποτα. Αυτή η αντιπαράθεση φαίνεται να έχει επιπτώσεις και στους πελάτες του δικηγόρου, οι οποίοι αρχίζουν να αποσύρονται από το γραφείο του, με μια από αυτές τις πελάτισσες ήτοι η Ιωάννα Παλιοσπύρου που είχε πέσει θύμα από βιτριόλι στην Καλλιθέα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα