Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί προστατεύονται για την δολοφονία της Κυριακής

Τέσσερις μπάτσοι περνάνε δύσκολες στιγμές αφού φαίνεται πως μπλέχτηκαν στην υπόθεση της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άγιοι Ανάργυροι. Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τις κινήσεις τους εκείνο το βράδυ, όπως αναφέρει η είδηση του STAR.

Παράλληλα με την έρευνα για τις πιθανές ποινικές ευθύνες, διεξάγεται και έρευνα για τις ποινικές ευθύνες με εντολή του εισαγγελέα.

Άγιοι Ανάργυροι: Η οικογένεια της Κυριακής Γρίβας ανακοινώνει πολιτική στάση

Ο πατέρας και η μητέρα της Κυριακής στέκονται απέναντι σε εκείνους που φέρουν ευθύνη για τον θάνατο της κοπέλας, στην ίδια την είσοδο του αστυνομικού τμήματος στους Άγιους Αναργύρους.

Το πρωί, η δικηγόρος της οικογένειας, εκπροσωπώντας τη μητέρα, παρουσίασε την υπόθεση στην ανακρίτρια για υποστήριξη της κατηγορίας. Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει τη δικηγόρο Έλενα Τζούλη, γνωστή για τον σύζυγό της, τον Πάνο Καμμένο.

Μέσω ανακοίνωσης από το γραφείο της κ. Έλενας Τζούλη, γίνεται γνωστό πως η οικογένεια της Κυριακής Γρίβας θα ακολουθήσει πολιτική διαδικασία στήριξης της κατηγορίας μπροστά στην 25η ανακρίτρια Αθηνών.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας θα εξεταστεί και το έγκλημα της Ανθρωποκτονίας διά Παραλείψεως απέναντι σε εκείνους που φέρουν ευθύνη για το τραγικό περιστατικό», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Επίσης, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις αρμόδιες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης και των υπευθύνων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο γυναικοκτόνος προκαλεί προβλήματα στο νοσοκομείο

Ο δολοφόνος της Κυριακής παραμένει δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το STAR, προκαλεί εντάσεις, φωνάζοντας για να φύγει. Απαιτεί τη μητέρα του κι φωνάζει το όνομα ενός άνδρα. Πλέον επιτηρείται από τρεις φρουρούς της φυλακής Κορυδαλλού και υποβάλλεται σε συνεχή παρακολούθηση.

δειτε ακομα

δειτε ακομα