Αγία Βαρβάρα: Ο πεθερός και η πεθερά είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού τους – Το όπλο και ο εκτελεστής

Η οικογένεια του δράστη της δολοφονίας του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα υποστηρίζει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία υποδεικνύουν το ίδιο, με την καραμπίνα που είχε μαζί του ο 69χρονος δράστης να υποδηλώνει προγενέστερη πρόθεση. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ενημέρωση για την κίνηση του γαμπρού του και φαίνεται ότι το έχει προμελετήσει.

Μαρτυρίες και ανάκριση

Ο γιος του δράστη και αδερφός της συζύγου του θύματος κατέθεσε ότι: «Ήξερε τα πάντα. Ήταν ένας προβοκάτορας. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί το έκανε, αλλά φαίνεται να είχε το σχέδιό του γιατί η καραμπίνα που ήταν στο χωριό, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα. Ήθελε να ελέγχει ακόμη και την σύντροφό μου».

Από την πλευρά της, η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος στην κατάθεσή της ενοχοποιεί τη μητέρα της για τη δολοφονία. Ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του εγκλήματος ακούστηκαν φωνές ανάμεσα στον άνδρα της και τη μητέρα της που φώναζε “ρίξτου, ρίξτου”.

Σύνδεση με την πεθερά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής αναφέρει ότι η έρευνα δείχνει ότι η πεθερά του θύματος είναι συνεργός στην υπόθεση.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο δράστης είχε μαζί του την καραμπίνα από τη Σπάρτη, υποδηλώνοντας προμελετημένη πρόθεση. Υπήρχαν και παλαιότερες μηνύσεις, αλλά ο γιατρός δεν ζήτησε ποινική δίωξη στο παρελθόν.

δειτε ακομα

δειτε ακομα