Αδιανόητες εικόνες στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικες ξυλοκόπησαν 14χρονη – Την έσερναν από τα μαλλιά

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με μία 14χρονη στη Θεσσαλονίκη να πέφτει αυτήν τη φορά θύμα άγριας επίθεσης από άλλες ανήλικες.

Ειδικότερα, στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star, φαίνεται μια ανήλικη να χτυπά και να κλωτσά με απίστευτη αγριότητα μια μαθήτρια, την οποία τη ρίχνει στο έδαφος και συνεχίζει να τη χτυπά ασταμάτητα.

Η 14χρονη δέχεται αμέτρητες γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στη συνέχεια η βίαιη ανήλικη τη σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τον ξυλοδαρμό παρακολουθούν κι άλλες κοπέλες οι οποίες δεν αντιδρούν στο περιστατικό, ενώ το θύμα κλαίει.

«Αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι»

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών μιλά με καλυμμένο το πρόσωπό της και αλλοιωμένη τη φωνή γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη», ανέφερε.

«Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι ‘αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι’», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Τέσσερα άτομα τη χτυπούσαν από διαφορετικές μεριές. Της είπαν να μη πει τίποτα στη μητέρα της, ενώ για να σταματήσει όλο αυτό της ζήτησαν να πει κάποιες υβριστικές λέξεις για τον εαυτό της».

δειτε ακομα

δειτε ακομα