Αδερφός θύματος των Τεμπών αποδομεί το προεκλογικό «μότο» του Μητσοτάκη – Η απάντηση στο σποτ της ΝΔ

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ξεκινήσει την περίοδο των εκλογών του 2023 με το πρώτο του σποτ, σεμνή ακόμα μια φορά το λόγο στέλνουν οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών που επιχειρούν να συνέλθουν από τις απώλειες που υπέστησαν.

Σε αυτό το βαθύ πένθος, αυτές οι οικογένειες αναγκάζονται να ακούσουν από το στόμα του πρωθυπουργού ένα δίλημμα που θα έπρεπε να προβληματίζει πραγματικά: “Γυρίζουμε πίσω ή συνεχίζουμε μπροστά”.

Αυτό το σύνθημα μάλιστα είναι αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Βλάχου – αδερφού του θύματος της τραγωδίας των Τεμπών – σε μια ανάρτηση λίγων λέξεων, αποσκοπώντας να καταρρίψει με τον πιο δυνατό τρόπο αυτή την “ψευδαίσθηση” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Βλάχος έγραψε: “Γυρίζουμε πίσω ή συνεχίζουμε μπροστά”. Αυτή η λογική πλάνη του ψευδαίσθητου διλήμματος. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και στις 28/2/23 για τα #Τεμπη_εγκλημα, και τελικά αποφάσισαν να πάνε όπου βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν μπροστά. Ναι, εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19, αλλά, υπήρχε τηλεόραση, όταν υπήρχε ο αδερφός μου”.

Η απόδοση της αλήθειας και η σεβαστή στάση απέναντι στα θύματα και τις οικογένειές τους πρέπει να είναι ψηλά στην πολιτική ατζέντα και να αποτελεί ανόητο προεκλογικό μήνυμα που στοχεύει μόνο στην επανεκκίνηση μιας εκστρατείας.

δειτε ακομα