16χρονη Θεσσαλονίκη: Τη βίασε, την άφησε έγκυο και απειλούσε να δημοσιεύσει βίντεο με την κακοποίηση

Νεαρή Σύρια προσφυγοπούλα κατήγγειλε ότι βιαστής της όταν ήταν 16 χρονών ήταν ένας 30χρονος Αιγύπτιος που είχε αναλάβει τη φροντίδα της, με τη συναίνεση της μητέρας της που βρισκόταν στη Γερμανία. Η κοπέλα γέννησε το παιδί του βιαστή της και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για δίκη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Η δίκη διακόπηκε λόγω παρελεύσεως του ωραρίου, ενώ η παθούσα κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα τους.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι η μητέρα των παιδιών του ζήτησε να τους προσέχει, και μένοντας όλοι μαζί σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στο όνομά του. Αναφέρει ότι κάποια στιγμή κατέληξαν σε σχέση, και όταν η γυναίκα έμεινε έγκυος, αρχικά ήθελε να το αποβάλει αλλά ο κατηγορούμενος δεν ήθελε. Όταν γεννήθηκε το παιδί μείνανε μαζί, αλλά μετά από κάποιον καιρό χώρισαν. Κατηγορεί τη μητέρα των παιδιών ότι ψέματα για το βιασμό, για να πάρει άδεια παραμονής και έφυγε στη Γερμανία με τον νέο της σύντροφο, αφήνοντας τα παιδιά μόνα τους.

Η 16χρονη Σύρια μετανάστης εισήλθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της το 2019 και φιλοξενήθηκαν σε συγγενείς της μητέρας τους στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα τους ήταν στη Γερμανία και η παράνομη είσοδος τους στη χώρα οδήγησε στην πρόσληψη του 30χρονου κατηγορούμενου ως επόπτη τους. Ο κατηγορούμενος βίασε την 16χρονη, η οποία γέννησε στο Ιπποκράτειο με πλαστά έγγραφα, που της είχε προμηθεύσει για να μην αποκαλυφθεί η ανηλικότητά της. Η ανήλικη αρνήθηκε την προσφορά του κατηγορούμενου να την παντρευτεί μετά την απελευθέρωσή του. Ο κατηγορούμενος παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών.

δειτε ακομα