Πώς να κρατήσετε τις μύγες μακριά από το σπίτι σας με ένα απλό μείγμα από μόλις δύο υλικά

Ένας τύπος από το TikTok μοιράστηκε ένα κόλπο για να κρατάει μακριά τις μύγες από το σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο δύο υλικά που όλοι έχουμε σπίτι.

Ο Τζον Μπράουν από το Τενεσί ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral. Ο τυπάς, που λέει αυτοαποκαλείται ως “home hack DIY guy”, εξήγησε πόσο εύκολο είναι να ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά έντομα για πάντα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια προβολές, ο τύπος ξεκινά λέγοντας: “Αν θες να κρατήσεις τις μύγες μακριά από το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι, μένε μαζί μου… Σήμερα θα σου δείξω πώς να φτιάξεις ένα μείγμα που μπορείς να βάλεις έξω από την πόρτα σου – στο κατώφλι ή ακόμα και σε ένα φυτό έξω από την πόρτα σου. Θα τραβήξει τις μύγες να πάνε εκεί αντί να μπουν στο σπίτι. Και όλο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό και λίγη ζάχαρη”.

@daddybrownn #flies #south #thesouth #hack #tennessee #bugs #foryou #lifehack ♬ original sound – daddybrownn

Και συνέχισε: “Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μείγμα με δύο μέρη νερό και ένα μέρος ζάχαρη”. Μετά, ο τύπος ρίχνει τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύει και τα τοποθετεί έξω από το σπίτι του. “Η ζάχαρη που μόλις βάλαμε εκεί είναι αυτή που θα τραβήξει τις μύγες” λέει, προσθέτοντας: “Και μόλις προσγειωθούν στο νερό, δε θα μπορούν να ξαναπετάξουν”.

Πολλοί θεατές ευχαρίστησαν τον τύπο για την DIY λύση του, με κάποιον να τη χαρακτηρίζει ως “το καλύτερο ever”. Ένας άλλος έγραψε “Thanks πολύ. Το χρειαζόμουν τόσο, γιατί αυτό που έκανα δεν έλυνε το πρόβλημα”, ενώ κάποιος άλλος το χαρακτήρισε “τέλειο κόλπο”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα