Εντυπωσιακή η παρουσία της Beverage World στο Athens Bar Show 2023

Πάλι φέτος, η παρουσία της Beverage World στο Athens Bar Show απέσπασε θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης. Τα περίπτερα της εταιρείας αναδείχτηκαν σε σημεία ενδιαφέροντος, παρέχοντας στους επαγγελματίες του χώρου τα τελευταία νέα για το “all around the clock” χαρτοφυλάκιο της, ενώ προσέφεραν signature cocktails και premium γεύσεις σε ένα λαμπερό bar. Τα tailor-made booths των AXIA και Angostura προσέφεραν ελληνικά και καραϊβικά cocktails με μοναδικά αποστάγματα και γεύσεις, ενώ το Mataroa Meditterrean Gin προσέφερε κοκτέιλ με μεσογειακά αρώματα. Επίσης, η παρουσία της τεκίλας Calle 23 στον χώρο TOMAS ESTES AGAVE EMBASSΥ προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ άλλων γνωστών brands, όπως η luxury vodka Chopin, η super premium tequila Laneta, το Brokers Gin και η σαμπάνια Lanson, το περίπτερο προσέφερε επίσης σερραϊκή craft μπίρα Voreia, και τον μηλίτη Μηλίτσα, μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των Lo-No alcohol ποτών.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε ένα μοναδικό event που διοργάνωσε το Avra Bar σε συνεργασία με την Beverage World, με τη συμμετοχή διάσημων bartenders από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσίασαν τα εξαιρετικά cocktails τους με βάση ποικίλα επώνυμα αλκοολούχα ποτά όπως η luxury vodka Chopin, το AXIA mastiha spirit, ρούμι του οίκου Angostura, Mataroa Gin, αλλά και espresso welcome cocktail shots με τον ιταλικό καφέ espresso Lavazza.

δειτε ακομα

δειτε ακομα