Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Η επιθυμία για τέταρτο παιδί, το “My Style Rocks”, και η απόφαση να αφοσιωθεί στην οικογένειά της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην επιλογή της να δώσει έμφαση στην οικογένειά της, και εξέφρασε την επιθυμία της για ένα τέταρτο παιδί.

“Αισθάνομαι υπέροχα στο My Style Rocks και το απολαμβάνω πραγματικά. Είχα μείνει κλεισμένη στον κόσμο μου για εννέα ολόκληρα χρόνια. Είχα αφιερώσει όλο μου τον εαυτό στην οικογένειά μου. Είμαι ένας εξαιρετικός σεφ και το αγαπημένο μου πιάτο είναι το παστίτσιο.

Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μας καθορίζει και σήμερα. Έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου, έχω δώσει προτεραιότητα εκεί και τώρα μετά από εννέα χρόνια βγαίνω έξω και ανακαλύπτω πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή έξω από το καβούκι. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα τέταρτο παιδί, αλλά είναι στα χέρια του Θεού”, είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα