Βασίλης Κωνσταντίνου: Έτσι απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη! Η πρώτη αντίδραση της μετεωρολόγου μετά το τροχαίο

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Χριστίνα Σούζη ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ αναποδογύρισε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός που την απεγκλώβισε. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Τασούλα Παπανικολάου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως έβγαλε την Χριστίνα Σούζη από το αυτοκίνητο, ενώ ανέφερε και την πρώτη της αντίδραση.

Χριστίνα Σούζη – Έτσι την απεγκλώβισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από το αυτοκίνητο

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή “Παράδεισος” Αμαρουσίου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. “Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τη Χριστίνα Σούζη.

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω, να τη συνεφέρω και να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε το τροχαίο γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια. Αυτό μου έλεγε: “Μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;”», συμπλήρωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

δειτε ακομα