Τιτίκα Στασινοπούλου: “Αν γνώριζα ότι θα συνεργαστώ με τον Στάθη Ψάλτη, δεν θα πήγαινα σε αυτή τη δουλειά”

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στον Σαράντη Μαριεττή.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τους άντρες και τον Στάθη Ψάλτη, ενώ έκανε κι ένα σχόλιο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δηλώσεις της Τιτίκας Στασινοπούλου

«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση να τα φτιάξουμε μέσα σε σούπερ μάρκετ. Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα. Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό. Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναίκα και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα. Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι έχει δουλειά και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», εξομολογήθηκε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Για τον Στάθη Ψάλτη, η Τιτίκα Στασινοπούλου ανέφερε: «Αν γνώριζα ότι θα συνεργαστώ μαζί του, δεν θα πήγαινα σε αυτή τη δουλειά. Όταν το έμαθα, είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει εμετός».

Επίσης, η Τιτίκα Στασινοπούλου πρόσθεσε: «Η θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πάνελ είναι μια υποβίβαση, δεν του πάει. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί και καλόψυχος. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας συμπαθέστατος συνάδελφος, όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κοροΐδο».

δειτε ακομα