Την απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Gala του νέου κύκλου του “My Style Rocks”.

Το θέμα του Gala ήταν “Red Carpet” και όλες οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην πασαρέλα με σκοπό να εντυπωσιάσουν.

Στο τέλος του επεισοδίου μια παίκτρια έπρεπε να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας.

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το “My Style Rocks”;

Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες και αναδείχθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αγάπη Καραγκιοζίδη, η Φωτεινή Μπαρνασά και η Αμίνα Χακίμ.

Η κριτική επιτροπή (Στέλιος Κουδουνάρης, Έβελυν Καζατζόγλου, Λάκης Γαβαλάς) ήταν αυτή που αποφάσισε ποια fashionista θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν αυτός που ανακοίνωσε πως από το “My Style Rocks” αποχωρεί η Αγάπη Καραγκιοζίδη.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε την έκπληξή της με αυτή την αποχώρηση: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα αυτό να συμβεί τόσο σύντομα. Ποτέ δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, αλλά πίστευα έτσι με την αρχή σου ότι αυτό το πράγμα θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά και οι βαθμολογίες σου θα ανέβαιναν με γεωμετρική πρόοδο. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό Αγάπη γιατί πιστεύω ότι είσαι μοναδική. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι σκεφτείς. Εμείς θα τα πούμε στα Χανιά με την Αέλια και τον Αρίωνα που θα έρθουμε να πιούμε bubble tea».

Νωρίτερα, νικήτρια του πρώτου κύκλου των εμφανίσεων η οποία έλαβε το έπαθλο των 2.500 ευρώ, αναδείχτηκε η Βασιλική “Μπι” Τρανούλη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα