Θλίψη στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη: Συντετριμμένη η οικογένειά του (φωτογραφίες)

Μεγάλη θλίψη πλήττει τον καλλιτεχνικό χώρο με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία του Ηλία Λογοθέτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο ηθοποιό, ενώ η σύζυγός του, Μαρία Ζαχαρή, και ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης, ήταν συντετριμμένοι.

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τίμησαν τη μνήμη του Ηλία Λογοθέτη, με περισσότεροι, όπως ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Αντώνης Αντωνίου, να παρευρίσκονται στην κηδεία.

Ο Ηλίας Λογοθέτης: Μια παρουσία

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1939 και δραστηριοποιήθηκε επιτυχώς στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός μέσα από κωμικούς ρόλους, με τον κορυφαίο σκηνοθέτη Χάρολντ Πίντερ να επαινεί την παρουσία του στο θέατρο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους σκηνοθέτες και έχει λάβει μέρος σε πολλά έργα τηλεόρασης και θεάτρου. Πέρα από το καλλιτεχνικό του έργο, ήταν πατέρας του ηθοποιού Αλέξανδρου Λογοθέτη.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress, ndp

δειτε ακομα

δειτε ακομα