Ο Νίνο αποκαλύπτει: “Με είχαν επιτεθεί με καλάσνικοφ. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας”

 

Στην εκπομπή “Έλεος” του Mega, ο Νίνο παραχώρησε μια άκρως ειλικρινή συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας που υπέστη το 2007 και τις επιπτώσεις της στην ψυχική του υγεία.

Ο γνωστός τραγουδιστής διηγήθηκε τη δύσκολη χρονική περίοδο που πέρασε μετά την απόπειρα δολοφονίας και πώς αυτό το περιστατικό επηρέασε τη ζωή του.

Μην χάσετε την ευκαιρία! Δείτε πώς η Ζόζεφιν αντιμετώπισε τη φημολογούμενη σχέση της με τον Νίνο.

Νίνο – Η απόπειρα δολοφονίας που τον στιγμάτισε

Ο Νίνο μίλησε ανοιχτά για το δύσκολο γεγονός της απόπειρας δολοφονίας και πώς το βίωσε. Όπως αποκάλυψε, το περιστατικό αυτό είχε σημαντικές συνέπειες στην ψυχική του κατάσταση.

“Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν δύσκολη χρονιά. Ήμουν στα μέσα μιας απόπειρας δολοφονίας, όπου με είχαν επιτεθεί με καλάσνικοφ. Είναι πραγματικότητα. Μου είπαν πως είχε γίνει λάθος, αλλά το έζησα. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με τη μούρη. Στο μυαλό μου, φαίνεται σαν να έγινε χθες. Το τελευταίο διάστημα του 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Πάλευα μεταξύ λογικής και τρέλας”, δήλωσε ο Νίνο.

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας ότι δυσκολευόταν να βρει ηρεμία, αλλά όλη η εμπειρία αυτή τον έκανε να ξεκινήσει να διαβάζει τη Βίβλο και την Καινή Διαθήκη 2-3 φορές την ημέρα, καθώς και να ασχοληθεί με τα όνειρά του.

 

δειτε ακομα