Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει: “Κοιμήθηκα στο τιμόνι, έσπασα την πλάτη μου, το χέρι μου και…”

Η διάσημη τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά, μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, αποκαλύπτοντας πολλά για τη ζωή της.

Η δήλωση της Γωγώς Τσαμπά στο “Λοιπόν”

Έχετε υποστεί άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνευσε η ζωή σας;

“Αυτό συνέβη πριν από είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από τη δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς, έπεσα πάνω σε μια τσιμεντένια πινακίδα και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, αλλιώς θα έπεφτα στο γκρεμό. Σπάσα την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα πρόβλημα και με τον αυχένα μου. Δεν ήμουν μεθυσμένη… απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με ευλόγησε εκείνη τη φορά. Από αυτά που ζω, έχω αντλήσει τα διδάγματά μου. Πάντα κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγία μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».”

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό;

“Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Είμαι δοτική όταν ερωτεύομαι και γι’ αυτό πολλές φορές έχουν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη μου οι άντρες. Δεν μετανιώνω, όμως, γιατί έτσι είμαι εγώ. Θέλω να δίνω πολλά στο άλλο άτομο. Ακόμα και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντα επιτυχία. Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειαζόμαστε τον έρωτα στη ζωή μας, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς. “

Πηγή φωτογραφίας: Πρακτορείο NDP

δειτε ακομα