Στέλιος Δρουμαλιάς: Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης τον αποκαλεί “Μόνικα” στο “Γηροκομείο”

Στο περιοδικό ΟΚ! ο Στέλιος Δρουμαλάς παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Πάνο Τσουκάρα. Ο δημοσιογράφος από το Breakfast@star και το J2US μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη και αποκάλυψε γιατί τον αποκαλεί “Μόνικα” στο “Γηροκομείο“.

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη συνεργασία σας στο “Γηροκομείο”, που έχει τεράστια απήχηση στο YouTube;

Η συμμετοχή μου στο J2US προέκυψε λόγω του “Γηροκομείου”. Ο Ηλίας με είχε στείλει για ένα demo στον Μάριο Ψιμόπουλο και εκεί γνωρίστηκα με την παραγωγή του σόου. Ο Ηλίας με ξέρει από παιδί λόγω φιλίας με τη μητέρα μου εδώ και δεκαετίες. Τώρα τον θεωρώ σαν κολλητό μου φίλο, πάντα υποστηρικτικό. Στο ρόλο μου στην εκπομπή προσπαθώ να επιβάλλω τη σκηνοθεσία μου, αλλά ο Ηλίας έχει τον δικό του τρόπο! (Γελάει.)

Γιατί ο Ηλίας στο “Γηροκομείο” σε αποκαλεί “Μόνικα”;

Ο Ηλίας έχει την συνήθεια να προσφωνεί άντρες με γυναικεία ονόματα και γυναίκες με αντρικά. Μια φορά βρέθηκαμε στο Super Paradise στη Μύκονο, όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Μαζί με άλλους φίλους του, ο Ηλίας με παρομοίασε με την Κοντσίτα Βουρστ, γιατί θα είχαμε κάποια ομοιότητα. Αν και δεν μου άρεσε αυτό το όνομα, η μητέρα μου με βοήθησε να βρούμε ένα άλλο. Καθώς η Μόνικα Μπελούτσι ήταν από τις αγαπημένες μου, αποφασίσαμε μαζί να με αποκαλεί “Μόνικα”. (Γελάει.)

δειτε ακομα

δειτε ακομα