Στέφανος Κασσελάκης: Μας ξεναγεί στο νέο του σπίτι στο Κολωνάκι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μας πήγε στο καινούργιο του σπίτι στο Κολωνάκι, που κόστισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με το σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ, και μας έδειξε τον χώρο. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή “Live News” τον συνάντησαν την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποκάλυψε μερικά από τα δωμάτια του διώροφου διαμερίσματός του και μας είπε πως σκοπεύει να το διακοσμήσει.

«Το σπίτι είναι ακόμα υπό ανακαίνιση. Φτιάχνουμε μερικά πράγματα. Πάντα μας άρεσε η ζωή στο κέντρο, αλλά είμαστε και φίλοι της φύσης», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε η σκυλίτσα του, η Φάρλι, στην κάμερα.

«Ψάχναμε ένα σπίτι που δεν χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Κάνουμε μερικές αλλαγές σε παράθυρα, παντζούρια, τουαλέτες και κουζίνα. Θα μετακομίσουμε τον Ιούνιο και το γάμος μας είναι τον Αύγουστο», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα έπιπλα που παρουσίασας τώρα δεν χρειάζονται να τα ξανάχρησιμοποιήσουμε», πρόσθεσε με χιούμορ ο Στέφανος Κασσελάκης προς τον Νίκο Ευαγγελάτο και αποκάλυψε πως τον χώρο θα τον διακοσμήσει σε λευκούς και μπεζ τόνους.

«Έχουμε λίγες διαφορές στο design με τον Τάιλερ. Αυτός είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα, αλλά εγώ έχω βελτιωθεί», σχολίασε.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Έχω δουλέψει γι’ αυτό», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Mega και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε ερωτήσεις για θέματα της επικαιρότητας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα