Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν θέλω παραπλάνηση από τους συνεργάτες μου, καθώς πάντα υπάρχουν άνθρωποι με καλές προθέσεις…”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star με τη Σοφία Μανουσακίδου για την επιτυχία του Happy Day και τη σχέση της με τους συνεργάτες της, αναφέροντας ότι δεν θέλει την παραπλάνηση.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Happy Day και τους συνεργάτες της

«Η συνταγή του Happy Day είναι ότι έρχόμαστε με καλή διάθεση, είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί. Εγώ είμαι έτσι ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Μου αρέσει να επενδύω σε ανθρώπους, καταστάσεις και ανθρώπινες σχέσεις. Νομίζω αυτό το αντιλαμβάνονται και οι συνεργάτες μου», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κάποιος από τους συνεργάτες της να αφήσει το Happy Day για επαγγελματικούς λόγους.

«Δεν θα με ενοχλούσε αν μου είχε πει κάποιος από τους συνεργάτες μου ότι πρόκειται να φύγει. Δεν θα ήθελα να το μάθω από κάποιον άλλο. Επειδή υπάρχουν πάντα άνθρωποι με καλές προθέσεις, όταν κάποιος φερθεί με σεβασμό και ειλικρίνεια, δεν με πειράζει αν φύγει για να δεχτεί μια καλύτερη πρόταση, αλλά δεν επιθυμώ να παρασυρθώ, να συμβεί κάτι απρόοπτο», αναφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά και το bullying που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Όλοι έχουμε δεχτεί αδικη κριτική και άδικα σχόλια. Αυτό που λέει η Ρούλα Κορομηλά και έχει δίκιο είναι ότι τότε όλα ήταν διαφορετικά, όλα είχαν διαφορετική βαρύτητα».

δειτε ακομα

δειτε ακομα