Σίσσυ Χρηστίδου: “Νιώθω άσχημα να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου”

Σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την απώλεια βάρους της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτήν. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το βάρος ενός ανθρώπου γίνεται θέμα συζήτησης και είπε πως κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του.

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια βάρους της και την προσωπική της ζωή

“Δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του”, δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Ο μεγάλος μου γιος είναι 15 χρονών. Δεν μας δίνει σημασία. Ο μικρός ακόμα κάθεται. Μία χαρά. Μετράω τα χρόνια του μεγάλου. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή, εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω. Αλλά δεν μίλησα. Είναι πολύ γενικά αυτά που είπα και δεν σκοπεύω όπως ξέρετε να μιλήσω. Και είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί. Θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι θέλω να προστατέψω το περιβάλλον γύρω από τα παιδιά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον. Ενδεχομένως κι εγώ στη δική σας περίπτωση, στην άλλη πλευρά, αν αφορούσε κάποιον άλλο αυτή η ιστορία, θα έπαιζα κι εγώ το θέμα… Για μένα είναι πιο σημαντικό να προστατευτούν αυτά τα παιδιά από το να προστατευτεί η εικόνα η δική μου ή του πρώην συζύγου μου”, επεσήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κοινό για τον σεβασμό που της έδειξαν και τόνισε ότι δεν είχε ποτέ σκοπό να κατευθύνει τη δημοσιότητα γύρω από την προσωπική της ζωή. Πρόσθεσε ότι εκτιμά το γεγονός ότι σεβάστηκαν την ευαισθησία της και τόνισε ότι θεωρεί προτεραιότητα την προστασία των παιδιών της από τα μέσα ενημέρωσης.

δειτε ακομα