Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση της παρουσιάστριας στον Light για τη μονταρισμένη συνέντευξή του!

Ο Light από τα παρασκήνια του “Fame Story” μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Light ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, δηλώνοντας ότι όσα είπε κόπηκαν στο μοντάζ.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντησή της στον Light, προβάλλοντας ολόκληρες τις δηλώσεις του τράπερ, χωρίς μοντάζ.

Σε αυτές του, ο Light αναφέρει ότι δεν άκουσε κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά τον είδε έξαλλο και να τον αποκαλεί μηδενικό, άχρηστο και άμπαλο. Η Σίσσυ υπερασπίστηκε τον Light λέγοντας ότι αν ο ίδιος έκανε ξεφτιλίκια στην ελληνική τηλεόραση για 40-50 χρόνια και δεν μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με αξιοπρέπεια στα 75 του, θα είχε νεύρα, κατανοώντας ταυτόχρονα τον Ανδρέα Μικρούτσικο που είναι αδερφός του στιχουργού και συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Ωστόσο, η Σίσσυ διαφωνεί με τον τρόπο που ο Light τον αναφέρεται σε εκείνη χωρίς να την ξέρει.

Επίσης, η Σίσσυ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι κρίνεται η ικανότητα ενός νέου τραγουδιστή από την ερμηνεία ενός τραγουδιού από τη δεκαετία του ’80.

Τέλος, η Σίσσυ επισημαίνει ότι ακούει παλιά μουσική, όπως Φρανκ Σινάτρα και Αρίθα Φράνκλιν, αλλά δεν πιστεύει ότι ένα νέο παιδί που θα γίνει τραγουδιστής σήμερα πρέπει να κριθεί από την ικανότητά του να ερμηνεύει αρχαία τραγούδια.

Τελειώνοντας, η Σίσσυ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Light.

δειτε ακομα

δειτε ακομα