Σάνεν Ντόχτερτι αποκαλύπτει πως έμαθε για την παράλληλη σχέση του συζύγου της πριν το χειρουργείο για τον όγκο στον εγκέφαλο

Η Σάνεν Ντόχτερτι δεν ξεχνά πώς δύο από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της συνέβησαν ταυτόχρονα, όπως ανέφερε στο podcast της «Let’s Be Clear». Η ηθοποιός, που αντιμετωπίζει τον καρκίνο, αναφέρθηκε ότι πριν την επέμβαση για τον όγκο στον εγκέφαλο που έκανε τον Ιανουάριο, έμαθε πως ο σύζυγός της την απατούσε για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Κερτ Ισβαριένκο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 11 χρόνια, είχε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

 «Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια. Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη», δήλωσε η Σάνεν Ντόχτερτι για την προδοσία του συζύγου της.

Αργότερα, ανέφερε πώς έπρεπε να αντιμετωπίσει τα πάντα και να αποφασίσει το μέλλον της.«Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα άδεια από κάποιον που ήμουν μαζί για 14 χρόνια και που αγαπούσα πολύ. Έπρεπε να αποφασίσω αν θα διαζευγόμουμε ή αν θα προσπαθούσαμε να βρούμε την αλήθεια», τόνισε.

Φωτογραφική πηγή: ABACA PRES

δειτε ακομα

δειτε ακομα