Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η συμμετοχή της στο “Big Brother” και το ατύχημα της μητέρας της

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία είναι η νεαρή Σταρ Ελλάς 2022 και υποψήφια για τον τίτλο της Μις Κόσμος, μίλησε σε συνέντευξή της και αναφέρθηκε στην αναβολή του διαγωνισμού ομορφιάς και στο ατύχημα που είχε η μητέρα της, αλλά και στην εμπειρία της στο “Big Brother“.

Όσα αποκάλυψε η Σαμάνθα Μίτσοβιτς

Σχετικά με τον αναβληθέντα διαγωνισμό

Η αναβολή του “Μις Κόσμος” οφείλεται στις εκλογές που διεξάγονται στην Ινδία. Η Σαμάνθα είναι ευτυχής γιατί έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς

Η Σαμάνθα πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει πολλά στον διαγωνισμό “Μις Κόσμος” και δεν αμφιβάλλει για τις δυνάμεις της. Η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει αυτόν τον τίτλο εδώ και πολλά χρόνια και εκείνη επιθυμεί να αλλάξει αυτό το γεγονός.

Σχετικά με την καταγωγή της

Αν και οι γονείς της είναι ξένοι, η Σαμάνθα νιώθει Ελληνίδα και ευγνώμονες προς την Ελλάδα που της έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει το ταλέντο της και να επιτύχει στον χώρο της μόδας.

Σχετικά με το ατύχημα της μητέρας της

Η μητέρα της είχε ένα σοβαρό ατύχημα από ηλεκτροπληξία και έπεσε από ύψος επτά μέτρων, καταλήγοντας ανάπηρη. Η Σαμάνθα ήταν δεκαπέντε χρονών τότε και περνούσε δύσκολες στιγμές, αλλά η μητέρα της τελικά αναρρώνει και είναι καλά σήμερα.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο “Big Brother”

Η Σαμάνθα πήγε στο “Big Brother” για να βοηθήσει τον εαυτό της και να γίνει πιο γνωστή στο χώρο του μόντελινγκ. Αν και δεν το μετάνιωσε, δεν θα επαναλάβει την εμπειρία αυτή.

*Εικόνα από: PapadakisPress

δειτε ακομα

δειτε ακομα