Ο Ρομπέρτο Καβάλι έγινε πατέρας για έκτη φορά στα 82 του χρόνια! Η μητέρα είναι 38 ετών και πρώην Playmate.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, Ρομπέρτο Καβάλι, έγινε πατέρας για έκτη φορά στα 82 του χρόνια, καθώς η σύντροφός του, Σάντρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στη Φλωρεντία. Το όνομα του μωρού θα είναι Τζιόρτζιο, όπως ο παππούς του, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Ναζί όταν ο Ρομπέρτο ήταν τεσσάρων ετών. Αυτό είναι το πρώτο παιδί που αποκτά με την Σάντρα, η οποία είναι πρώην Playmate. Ο Καβάλι έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από τον δεύτερο. Η Σάντρα και το μωρό είναι υγιείς και ευτυχισμένοι σύμφωνα με τον ίδιο τον Καβάλι.

Ο Καβάλι δήλωσε στο περιοδικό Novella 2000 ότι η Σάντρα και το μωρό είναι μια χαρά και πανέμορφος, και ότι συγκινήθηκε πολύ όταν το είδε μετά τη γέννησή του. Επιπλέον, θυμήθηκε τον παππού του και τον θάνατό του από τους Ναζί, και γι’ αυτό αποφάσισε να δώσει στο μωρό το όνομά του. Η Σάντρα και ο Καβάλι είναι μαζί από το 2014 και είναι ευτυχισμένοι με την οικογένειά τους.

Ο Ρομπέρτο Καβάλι είναι ένας διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας και έχει δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες μάρκες μόδας στον κόσμο. Είναι παντρεμένος έξι φορές και έχει πέντε παιδιά. Η Σάντρα είναι η έκτη σύζυγός του και η μητέρα του τελευταίου του παιδιού.

Photo Credits: ABACA

δειτε ακομα