Αισθάνομαι τραυματισμένη ως προσωπικότητα από τη συμμετοχή μου στο GNTM.

Η Έβελυν Κλεάνθους είναι ένα νεαρό τρανς μοντέλο από την Κύπρο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια και στην εφημερίδα Espresso, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το bullying που υπέστη, καθώς και για τα αρνητικά συναισθήματα που της άφησε η συμμετοχή της στο GNTM.

Η Έβελυν αναφέρει ότι μεγάλωσε υπό απαίσιες συνθήκες και ότι από μικρή ηλικία δεν υπήρχε καμία υποστήριξη ως προς αυτό που αισθανόταν και ήταν πάντα. Στο σχολείο υπέστη bullying και κοροϊδία από σχεδόν όλους τους συμμαθητές της. Αυτό την έκανε να μη μπορεί να εκφράζεται όπως ένιωθε, αλλά την οδήγησε να δυναμώσει ως προσωπικότητα και να παραμείνει ο εαυτός της.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο GNTM, η Έβελυν αναφέρει ότι δεν κρατά τίποτα από την εκπομπή και αισθάνεται “τραυματισμένη” ως προσωπικότητα από αυτήν την εμπειρία. Αν και νιώθει ότι με τις δεξιότητες και τα ταλέντα της θα μπορούσε να καταφέρει πολλά πράγματα, δεν νιώθει κάτι ευχάριστο από τη συμμετοχή της. Τέλος, όσον αφορά το ξέσπασμά της όταν δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM, αναφέρει ότι δεν το μετάνιωσε και ότι η έντονη αντίδρασή της ήταν εκφραστική της προσωπικότητας της.Η δράση μου τότε και κάποιες άλλες που έχω στη ζωή μου γενικά προέρχονται από τα βιώματά μου και από μια ψυχαναγκαστική διαταραχή, την οποία αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Λόγω αυτής της διαταραχής έχω απορρίψει μέχρι και προτάσεις από το εξωτερικό παλαιότερα. Παρόλα αυτά, εργάζομαι σκληρά για να δυναμώσω καθημερινά και να συνεχίσω τη ζωή και τη δουλειά μου.

Ωστόσο, δεν μου άρεσε που προβλήθηκε μια εικόνα μου που θεωρώ ότι ήταν λάθος και μπορεί να με απομακρύνει από τον χώρο του μόντελινγκ. Παρόλο που είμαι πολύ δυναμική, στην πραγματικότητα στην εικόνα αυτή βγήκα πολύ αδύναμη. Η λάθος προβολή με έκανε να αισθανθώ αντιεπαγγελματίας, ενώ είμαι πολύ σωστή επαγγελματίας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα