Καλά κάνουν και αγαπιούνται ο Μπισμπίκης με τη Βανδή! Είναι δικαίωμά τους. Τους ζηλεύουν.

Ο Γιώργος Αρμένης μίλησε στο “Secret” των “Παραπολιτικών” και αναφέρθηκε στο ρόλο του στη σειρά του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει”. Ο ηθοποιός εξήγησε πως η πρόταση για τον ρόλο του Διαγόρα έγινε από τον παραγωγό της σειράς, Διονύση Παναγιωτάκη. Επίσης, αναφέρθηκε στο θάνατο της γυναίκας του και έκανε ένα σχόλιο για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Σχετικά με τον ρόλο του Διαγόρα, ο Αρμένης εξήγησε πως είναι ένας επιχειρηματίας με μαγαζιά και εταιρείες, ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο και είδε τον φόνο του πατέρα του. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα χρυσό, γλυκό παιδί και έναν ηθοποιό με δύναμη και εκτόπισμα.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή και τόνισε πως καλά κάνουν και φιλιούνται, δικαίωμά τους είναι. Εξέφρασε τη γνώμη του πως ο Βασίλης είναι ένας λαϊκός άνθρωπος και ντόμπρος, ο οποίος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και είναι πολύ καθαρός.Στη συνέντευξή του, ο Γιώργος Αρμένης αναφέρεται στο πώς βίωσε τον χαμό της γυναίκας του πριν από τέσσερα χρόνια από εγκεφαλικό. Εξηγεί ότι το βίωσε πολύ άσχημα και ακόμη και τώρα φωνάζει το όνομά της μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Κάρολο, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και τον θαυμάζει πολύ. Ωστόσο, του λείπει μια συντροφιά και δεν μπορεί να φλερτάρει, καθώς έχει μεγαλώσει.

δειτε ακομα