Ψυχοκόρες – Τι γίνεται αυτή την εβδομάδα: Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα με την απέξαρτηση & η Δεσποινιώ αντιμετωπίζει τον Κοσμά

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00, στο ΑΝΤ1, περιμένουν να δούν τις περιπέτειες των πρωταγωνιστριών των “Ψυχοκόρων” μετά τις πραγματικές, συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά φέρνει στο φως τον κόσμο των ψυχοκορών και κατακτά το τηλεοπτικό κοινό με πραγματικές ιστορίες και μαρτυρίες.

Ψυχοκόρες – Τι πρόκειται να δούμε;

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 16 (Δευτέρα 22/4)

Στο Εργατικό Κέντρο, ταραχές κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Μάγιας. Ο Παύλος και η Βασιλική έρχονται κοντά, ενώ ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς. Η Μαρίκα προσπαθεί να βοηθήσει τη Δεσποινιώ από τον Κοσμά. Οι εργάτες στο εργοστάσιο εξαγριώνονται και μια απειλή με όπλο εκτοξεύεται από έναν εξ αυτών.

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 17 (Τρίτη 23/4)

Ο Παύλος μαθαίνει για τα νέα στο Εργατικό Κέντρο ενώ η Βασιλική αναλαμβάνει προγύμναση. Ο Αρδίτης συμμετέχει σε πολιτικές εξελίξεις. Ο Κοσμάς εκπλήσσεται από μια απόφαση της Μαρίκας και η Δεσποινιώ γοητεύεται. Οι προσπάθειες της Μαρίκας να βοηθήσει την Δεσποινιώ και η Φρόσω με τον Μέλιο αντίστοιχα.

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 18 (Τετάρτη 24/4)

Ο Παύλος και η Βασιλική ανακαλύπτουν τα αισθήματά τους. Οι εκδηλώσεις της Πρόνοιας και των εργαζομένων. Ο Σώτος και ο Κοσμάς προσπαθούν να διατηρήσουν την τάξη. Πολλές αναταράξεις και ανακαλύψεις στον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών.

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 10 (Πέμπτη 25/4)

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν ερωτικές στιγμές, ενώ η Βασιλική αντιμετωπίζει τύψεις. Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα με την απέξαρτησή της. Ο Κοσμάς, ο Σώτος και ο Αρδίτης στο επίκεντρο της πλοκής.

Ακολουθήστε τη σειρά ψυχοκορών στο Facebook @psyxokores.ant1tv και στο Instagram @psyxokores. Δείτε τα επεισόδια και απογειωθείτε!

δειτε ακομα

δειτε ακομα