Πρώην παίκτης του Greek Idol επαγγελματίας συνοδός πολυτελείας: “Δεν είχα καμία επαφή με άνδρες σεξουαλικά πριν το escorting”

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, ο πρώην παίκτης του “Greek Idol” Β.Γ. μίλησε για το πώς έγινε επαγγελματίας συνοδός πολυτελείας και αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ποσότητα χρημάτων που έχει λάβει.

“Όλα ξεκίνησαν από μια οικονομική καταστροφή στην οικογένειά μου. Οι γονείς μου χώρισαν και πήγα να μείνω με τον πατέρα μου στην Ηλιούπολη. Τότε άρχισα να τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα μαζί με μεγάλα ονόματα. Ωστόσο, αυτά που κερδίζα από το τραγούδι δεν ήταν αρκετά για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Για δύο χρόνια ζήσαμε σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Μετά αποφάσισα να φύγω και να πάω να μείνω με την μητέρα μου και τότε ένας συμπαίκτης μου στο ποδόσφαιρο μου μίλησε για πρώτη φορά για το επάγγελμα του συνοδού. Το είχε δοκιμάσει και έβλεπε ότι είχα οικονομικά προβλήματα. Μου είπε “Υπάρχει μια ιστοσελίδα στην οποία μπορούμε να πάρουμε πελάτες”. Δεν είχα καμία επαφή με άντρες σεξουαλικά πριν από αυτό. Ξεκίνησα με αυτό το παιδί, πήγα σε ένα ραντεβού αλλά δίσταζα. Παρόλα αυτά, πήρα 200 ευρώ χωρίς να κάνω τίποτα”, εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης.

“Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχετε λάβει σε ένα και μόνο ραντεβού;”

“Έχω πάρει 18.000 ευρώ. Ελληνας μου πρόσφερε αυτό το ποσό για πέντε ώρες μαζί του. Δεν είναι επώνυμος αλλά είχε μια πολύ καλή δουλειά. Είχα σταθερούς πελάτες με τους οποίους συναντιόμουν πάνω από μία φορά. Αλλά είχα και άλλους πελάτες που μου έδιναν ένα καλό ποσό χωρίς να με ξανακαλέσουν”, συμπλήρωσε.

δειτε ακομα