Πέτρος Κουσουλός: Αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εισαγγελική εντολή! Οι πρώτες του δηλώσεις

Το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, έξω από τη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στους συγγενείς της μητέρας της κατηγορούμενης από την Πάτρα και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Στη συνέχεια, η κατηγορούμενη έκανε μήνυση κατά του Πέτρου Κουσουλού, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει στην προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων.

Λίγες ώρες μετά, ο Πέτρος Κουσουλός αφέθηκε ελεύθερος και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live.

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

«Σήμερα ζήσαμε ένα διπλό δράμα, το οποίο δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά όλη τη δημοσιογραφία. Αφέθηκα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και φυσικά επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα δικαιώματά μου. Θα κατατεθεί μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην κυρία Πισπιρίγκου», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Εφόσον έληξε αυτό το ακραίο επεισόδιο λεκτικής βίας, κλήθηκα από τις αστυνομικές αρχές γιατί ήθελαν οι αστυνομικοί να καταγράψουν το συμβάν. Ενώ βρισκόμουν έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βλέπω την κατηγορουμένη να φωνάζει προς το μέρος μου αλλά δεν έδωσα σημεία. Λίγα λεπτά αργότερα, ενημερώθηκα ότι είχε υποβάλει αίτηση έκκληση για το αδίκημα της εξύβρισης και έτσι πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και με προφορική εισαγγελική εντολή αφέθηκα ελεύθερος».

Ακόμη, ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε: «Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο, ο κόσμος μας βλέπει, είναι ιδιαίτερα ευφυής και έχει κρίση. Το θέμα δεν είναι ο Πέτρος, η Τατιάνα ή ο οποιοσδήποτε. Είναι εάν θέλουμε σε αυτή τη χώρα να έχουμε ελεύθερη δημοσιογραφία».

δειτε ακομα

δειτε ακομα