Περικλής Κονδυλάτος: “Οι γυναίκες ευθύνονται για τη διάλυση των οικογενειών εξαιτίας της αγοράς εργασίας”

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, έκανε σχόλια για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη σχετικά με τις προτιμήσεις του για τα παραδοσιακά μοντέλα οικογένειας.

Ο Κονδυλάτος δήλωσε ότι το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας του αρέσει που περιλαμβάνει έναν άντρα που εργάζεται υπέρ της οικογένειάς του ενώ η γυναίκα του είναι στο σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά τους. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για τη διάλυση των οικογενειών επειδή έχουν αποφασίσει να εργαστούν και να εγκαταλείψουν το ρόλο τους ως κύριες φροντίστριες του σπιτιού. “Οι φίλες μου θέλουν έναν ευκατάστατο άνδρα για να μπορούν να κάθονται στο σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά τους. Δεν βλέπω κανένα κακό σε αυτό, αλλά είναι σαφές ότι η γυναίκα φροντίζει τον άντρα της όταν επιλέγει να μην εργαστεί. Ποιος, όμως, θα φροντίσει έναν άντρα αν δεν μπορεί να το κάνει μια γυναίκα;” είπε ο Κονδυλάτος.

Επιπλέον, ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε τα πρόσωπα που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν το τιμόνι της παρουσίασης του “Shopping Star”, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζουν τίποτα για τη μόδα και ότι ένα μοντέλο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εκπομπής.

δειτε ακομα