Πέγκυ Ζήνα: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή της πριν τον Γιώργο Λύρα – “Είχα φλερτ…”

Η γνωστή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, έδωσε μια περιεκτική συνέντευξη στο περιοδικό “In Style” με τη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου.

Σε αυτήν αναφέρθηκε σπάνια στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Τι είπε η Πέγκυ Ζήνα

Πώς ερωτεύτηκες τον Γιώργο; Τι σε έκανε να τον επιλέξεις;

Εκτός από τη γοητεία του, η οποία με ενέπνεε, ήταν η αίσθηση ασφάλειας που μου προσέφερε ως άντρας. Ήταν κάποιος στον οποίο ένιωθα ότι μπορώ να εμπιστευτώ και να ανατρέξω για προστασία.

Κατά τα πρώτα τέσσερα χρόνια της σχέσης μας, πριν ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε επαγγελματικά, αντιλήφθηκα πως ο Γιώργος διατηρούσε όχι μόνο ευχαρίστηση, αλλά και ανησυχία για τα γεγονότα της ζωής μου, ενώ πάντα επικεντρωνόταν στις δικές μου εξελίξεις και όχι μόνο στις δικές του. Αυτό ήταν κάτι που, πριν από εκείνη τη σχέση… σχέση; Ναι, ίσως να θυμάμαι ένα ή δύο φλερτ στο παρελθόν, καθώς η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν αποκλειστικά με τον Γιώργο.

Έχοντας υπόψη σου ότι δεν είχες πολλές προηγούμενες σχέσεις.

Σωστά, δεν είχα. Απλώς είχα κάποια φλερτ, μια λέξη που ανήκει σε άλλες εποχές λόγω της ψηφιακής εποχής. Από την εφηβεία μου μέχρι τα 20 – 21 μου, όταν γνώρισα τον Γιώργο, θυμάμαι ότι, αν και υπήρχαν υποψίες ευγνωμοσύνης για την παρουσία αυτών των παθιασμένων νέων, υπήρχε επίσης έντονο στοιχείο εγωισμού και κτητικότητας. Απορείς πώς μπορούσα να αναγνωρίσω τέτοια χαρακτηριστικά σε τόσο νεαρή ηλικία; Εκεί έχουν μιλήσει οι ψυχολόγοι, λέγοντας: Όταν είσαι έφηβη και έχεις χάσει τον πατέρα σου στα 15 σου, γίνεσαι γρηγορότερα ώριμη. Γιατί;

Ο εαυτός σου νιώθει ότι έχεις χάσει τον πρώτο σημαντικό άντρα της ζωής σου, και ως εκ τούτου γίνεσαι πιο ανεξάρτητη και προσεκτική στις σχέσεις σου… Και εδώ ο ίδιος ο μεγαλωμένος εαυτός σου παιρνά σε πρώτο πλάνο. Και στην εργασία, και στις σχέσεις σου… Επομένως, δε θυμάμαι την ανεμελιά και την εφηβική αντίδρασή μου.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα