Έκπληξη πάρτι για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Κυρανάκη! Ποια καλεσμένη ξεχώρισε;

Για τα 36α γενέθλιά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε ένα πολύ ωραίο πάρτι. Οι συνεργάτες και οι κουμπάροι του, μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού, του έκαναν μια έκπληξη, οργανώνοντας ένα party στο βουλευτικό του γραφείο. Όλοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του

Η Έλενη Αθερινού και οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Κυρανάκη έκαναν τη γιορτή αξέχαστη! Ετοίμασαν μια 3D τούρτα παραστατική του βουλευτή ως πατέρα που ταΐζει την 7 μηνών κόρη του, σε συνδυασμό με μια μπάλα μπάσκετ των Los Angeles Lakers (η αγαπημένη ομάδα του) και μια μπλούζα με τον αγαπημένο Lebron James! Ο Κυρανάκης έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που η οικογένειά του κάθεται παρέα και τον αγαπά.

Η 7 μηνών κόρη του έκλεψε την παράσταση καθώς στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγός του, Ελένη Αθερινού, είναι το πιο χαριτωμένο πλάσμα! Κάθεται μπροστά στην τούρτα και είναι έτοιμη να βοηθήσει τον πατέρα της να σβήσει τα κεράκια, ενώ σε άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε, παίζει με την μπάλα των Lakers. Υπέροχο σκηνικό, υπέροχη βραδιά!

Φωτογραφίες: Instagram @eleni__ath & Papadakis Press

δειτε ακομα