Παναγιώτης Τριβυζάς & Ιωάννα Καραΐσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν (Βίντεο)

Ο αθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Ιωάννα Καραΐσκου διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν λίγο καιρό.

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι», είχε δηλώσει στις αρχές Ιανουαρίου στη “RealLife” και την Κορύνα Μαντάγαρη ο Παναγιώτης Τριβυζάς για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Ιωάννα Καραΐσκου

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Ιωάννα Καραΐσκου πραγματοποίησαν gender reveal στο σπίτι τους και έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα κοριτσάκι.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή που έμαθε το φύλο του καρπού του έρωτά του με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε ο ίδιος κατενθουσιάστηκε.

«Είναι κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα