Όσκαρ 2023: Τέλος εποχής για το κόκκινο χαλί! Μετά από 62 χρόνια, αλλάζει χρώμα.

Στα Όσκαρ 2023, το κόκκινο χαλί αλλάζει χρώμα και πλέον θα είναι σε χρώμα “σαμπανιζέ”, δηλαδή λευκό με λίγο χρυσό μέσα. Οι παραγωγοί δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για τον λόγο αυτής της αλλαγής, αλλά ο παρουσιαστής της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ, καλωσόρισε την αλλαγή με ένα αστείο. “Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαλί σε χρώμα σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χυθεί αίμα”, ανέφερε. Η φετινή τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας.

Πηγή: fthis.gr

Στα Όσκαρ 2023 αλλάζει ένα τεράστιο σήμα κατατεθέν. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο κόκκινο χαλί αλλάζει χρώμα και πλέον τοποθετείται ένα σε χρώμα “σαμπανιζέ”, δηλαδή λευκό με λίγο χρυσό μέσα.

Οι παραγωγοί δεν έχουν ακόμη δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που αποφασίστηκε αυτή η τόσο μεγάλη αλλαγή αλλά ο παρουσιαστής της βραδιάς Τζίμι Κίμελ ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια του νέου χαλιού και όπως ήταν αναμενόμενο καλωσόρισε την αλλαγή με ένα αστείο.

Διαβάστε επίσης: Ατζούν Ιλιτζαλί: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας

“Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαλί σε χρώμα σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χυθεί αίμα” ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή τελετή των φετινών Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας.

Photo Credits: Shutterstock

δειτε ακομα