Οι παίκτες του MasterChef μεταξύ έκπληξης με τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Κοντιζά – “Υπάρχουν πολλά ακόμα”

Το MasterChef επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο τη Δευτέρα βράδυ. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους κριτές για να λάβουν μέρος στο Mystery Box.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε άφωνους τους παίκτες με τις ανακοινώσεις που έκανε πριν από την έναρξη του αγωνιστικού μέρους.

Οι παίκτες μαγειρεύουν αυτή τη φορά μόνοι τους. Αναζητούμε το καλύτερο πιάτο. Ο νικητής που θα παρουσιάσει το πιο ολοκληρωμένο πιάτο κερδίζει 1.000 ευρώ. Και υπάρχουν πολλά ακόμα. Ο νικητής θα γίνει ο πρώτος αρχηγός από τις δύο ομάδες. Οι ομάδες Bordeaux και Gray επιστρέφουν. Και υπάρχει περισσότερο. Ο νικητής με το καλύτερο πιάτο θα διαλέξει επίσης τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Και ακόμα περισσότερα. Οι δύο αρχηγοί θα έχουν ασυλία έως την τελική 12άδα,” είπε ο κριτής του MasterChef με τους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε στη συνέχεια τον λόγο και ανέφερε: “Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το χειρότερο πιάτο. Και υπάρχουν κι άλλα; Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει να γίνετε αρχηγοί ή αν προτιμάτε να αποφύγετε την πιθανότητα να είστε υποψήφιοι. Θα μείνετε να μαγειρεύετε ή θα ανέβετε στον εξώστη. Θα αποκλείσετε την αρχηγία και τα 1.000 ευρώ και θα ανέβετε με ασφάλεια στον εξώστη;”

δειτε ακομα

δειτε ακομα