Οι Coldplay ανακοινώνουν για τις συναυλίες μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Λόγω της στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, οι δύο sold out συναυλίες των Coldplay στις 8 και 9 Ιουνίου 2024, αναμένεται να μην διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

H εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (2/10), διαβεβαιώνει ότι η σύμβαση μίσθωσης με τη διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ δεν έχει καταγγελθεί και κανείς από τους συμβαλλόμενους δεν έχει υποχωρήσει.

Η ανακοίνωση των Coldplay

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay

Αγαπητοί φίλοι των Coldplay,

Επειδή καταλαβαίνουμε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Δεν έχει γίνει καμία καταγγελία ή υποχώρηση από κανέναν από τους συμβαλλομένους.

Έχουμε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική κατάσταση του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την εκμισθώτρια εταιρεία για το αν θα διεξαχθούν κανονικά οι συναυλίες, ανάλογα με τη διάρκεια των εργασιών που απαιτούνται για την ασφάλεια του χώρου.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις λάβουμε σχετικές πληροφορίες.

Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί και να κατανοήσετε ότι όλοι επιθυμούμε το ίδιο… να απολαύσουμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής σε μία αξέχαστη συναυλία στην Ελλάδα!

Ευχαριστούμε!

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

δειτε ακομα