Κάποιοι Διάσημοι που Νοσηλεύτηκαν σε Ψυχιατρική Κλινική

Οι ψυχικές διαταραχές δεν ξεχωρίζουν ανάλογα με την ειδικότητα ή την αναγνωρισιμότητα του ατόμου. Πολλοί διάσημοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές και έχουν μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες και τους εθισμούς τους.

Για πολλούς ανθρώπους, η ψυχική ασθένεια είναι ένα θέμα ταμπού και οι θαυμαστές των διασήμων συχνά σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Ποιοι Διάσημοι έχουν νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική;

Britney Spears

Είναι γνωστό ότι η Britney Spears υπέστη σωματική και ψυχολογική κατάρρευση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Glitter, το 2001. Μετά από δική της πρωτοβουλία, νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική του Wetchester North Hospital αφού ένιωθε «ανάστατη ψυχικά».

Όταν είχε γίνει γνωστή η εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική, δήλωσε: “Η κατάστασή μου είναι μοναδική, αλλά υπόσχομαι να κάνω αυτό που είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το γνωρίζετε για μένα, αλλά είμαι δυνατή”.

Robbie Williams

Ο Robbie Williams έδωσε τη δική του μάχη με τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη. Έχει εισέλθει σε κλινικές αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της κατάθλιψης που είχε βιώσει πολλές φορές στη ζωή του. Το 2007 εισήχθη στο κέντρο αποτοξίνωσης και ψυχιατρική κλινική Meadows στην Arizona, που ειδικεύεται στην κατάθλιψη, το άγχος, τη διπολική διαταραχή, και πολλές άλλες ψυχικές διαταραχές.

Όπως δήλωσε: “Ήμουν ψυχικά και σωματικά άρρωστος”.

Πλέον, ο Robbie Williams κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του και να διαχειρίζεται επιτυχημένα την ψυχική του υγεία.

Catherine Zeta Jones

Η Catherine Zeta Jones πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ και επισκέπτεται ανά διαστήματα ψυχιατρικές κλινικές για να διασφαλίσει ότι η κατάσταση παραμένει υπό έλεγχο και ότι διατηρεί την ψυχική της υγεία.

Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός: “Είναι

δειτε ακομα