Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει για τη νέα του σύντροφο! “Είμαστε αδελφές ψυχές”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος τον τελευταίο καιρό και δεν το κρύβει.

Ο γνωστός τενίστας είναι σε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα και οι δύο τους περνούν υπέροχες στιγμές μαζί.

Την είδηση μάλιστα ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την σύντροφό του.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Η εξομολόγηση για την σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική Bild και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον έρωτά του για τη νέα του σύντροφο, Πάουλα Μπαντόσα, και τους αποκάλεσε “αδελφές ψυχές”.

«Δεν νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο ως αδελφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερότητα. Φυσικά, υπάρχει πολύ περισσότερο από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν την ρωτήσετε, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και καμία άλλη δεν με έχει ελκύσει τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Μπορεί να φανεί περίεργο το γεγονός ότι λέω αυτά, αλλά δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν αναζητάς κάτι, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές βρίσκεται μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

stefanostsitsipas

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @Paulabadosa, @stefanostsitsipas98

δειτε ακομα

δειτε ακομα