Ο λόγος που ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί“, μίλησε σε μια συνέντευξη για τον λόγο που αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει άσημος και όχι διάσημος. Ο λόγος για αυτή την επιλογή ήταν ο τρόμος που άρχισε να νιώθει από το 2015 και μετά. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είπε ότι ενώ έπιασε τη δουλειά του στο κέντρο της Αθήνας, άρχισε να παρατηρεί άστεγους ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους και αυτό έγινε για αυτόν κάτι φυσιολογικό. Ωστόσο, κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική και άρχισε να νιώθει την ανάγκη να απομακρυνθεί.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ανέφερε επίσης ότι δεν τον ενοχλεί αυτή η απόφαση και ότι θα ήταν προσωπική ήττα να αποκλείεται από δουλειές λόγω της συνέντευξης που είχε δώσει πριν χρόνια για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Επίσης, δήλωσε ότι του έκανε εντύπωση η ηλιθιότητα που επικρατεί γενικά και ειδικά και ότι ενδεχομένως να ήταν απορρίφθηκε από δουλειές λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα