Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πρωί της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου, στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού ξέσπασε καθώς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας ότι η ταπεινότητα είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Απόψεις του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ο Γιώργος Νταλάρας έκανε λάθος. Πρώτον, όταν αναφέρθηκε σε Αργυρό, Οικονομόπουλο και Βέρτη, μπήκε σε περιπτωσιολογία και η ενέργεια του είχε αντίδραση. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις, είναι αναπόφευκτο να έρθουν δημοσιογράφοι. Εκεί λοιπόν, είσαι ο Νταλάρας – δεν μπορείς να τους αγνοήσεις. Δεν πρέπει να τους αποκαλείς κοτόπουλα, ταλαίπωρους ή να τους καταστρέφεις. Δεν τους κάνεις να νιώθουν άσχημα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μην δίνετε υπερβολική βαρύτητα σε αυτά που γράφονται στα social media. Δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Είναι φιλτραρισμένη προβολή, που κάθε άτομο ερμηνεύει με βάση τις προσωπικές του απόψεις. Σε κάθε ενέργεια, τα παιδιά των 700 ευρώ αντιμετωπίζονται σαν βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μας κάνει μεγάλους».

Τέλος, εκφράζοντας την άποψή του, δήλωσε: «Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να εκφραστείς άτομα σε κρυφάρθμισες νομικές περιβολές. Όπως και δεν έπρεπε κάποιοι δημοσιογράφοι να κριτικάρουν τα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε σε τίποτα αυτά τα παιδιά, ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση που έγιναν νόμιμα πράγματα. Δεν παραβίασαν την προσωπική σου ζωή, αλλά αντιδρούσαν σε δηλώσεις σου».

δειτε ακομα

δειτε ακομα