Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλά για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι: “Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer”

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 την Κυριακή 28/1, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για τον πομπό γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, κάνοντας μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με φοροδιαφυγή.

Ο Ασημακόπουλος αναφέρθηκε σε καταγγελία που έγινε από γνωστή influencer, η οποία, όπως είπε, δεν τα πήγαινε καλά με την Ελέτσι. Ανέφερε επίσης πως η Ελίζαμπεθ έκανε έντονη προώθηση του γάμου της, δηλώνοντας πόσο ενθουσιασμένη ήταν, αλλά σύμφωνα με τον Ασημακόπουλο, υπήρχαν κάποιες αντιφάσεις.

Απ’ ό,τι φαίνεται, υπήρχαν ενστάσεις και για τα χρήματα που δαπάνησε η Ελίζαμπεθ για τον γάμο, όπως ανέφερε ο Ασημακόπουλος: “Έλεγε ότι έδωσε τα 50.000, αλλά μετά… Δεν ξέρω τώρα, οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους.”

Αναφορικά με τον εαυτό του, τόνισε πως δεν έκανε δωρεά, αλλά πραγματοποίησε κατάθεση χρημάτων. Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει ακούσει πως μια γνωστή influencer “έκαρφωσε” την Ελίζαμπεθ.

Φωτογραφία πηγή – ndp

δειτε ακομα

δειτε ακομα