Ο Γιώργος Αμούτζας αντιμετωπίζει τριπλάσιες δυσκολίες στην ηλικία του από τους υπόλοιπους ηθοποιούς

Κατά τη συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του επώνυμου πατέρα του, της εργένικης ζωής του και του ταλέντου του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι τριπλάσιες από αυτές των συνομηλίκων του ηθοποιών. Έχει αντιμετωπίσει απορρίψεις λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα του και της άποψης πως δεν πρέπει να ανταγωνίζεται τους ρόλους που αυτός δημιουργεί. Παρά τις αντιξοότητες, αποφάσισε να αποδείξει τη δεινότητά του, εστιάζοντας στο να είναι συνεπής και διαβασμένος, χωρίς να ακούει τα σχόλια που ενδεχομένως να τον κουράζουν.

Αναφορικά με το ταλέντο του στον αθλητισμό με αγώνες καρτ, αναφέρει πως ανέκαθεν αγάπησε την ταχύτητα. Καθώς καυχιέται γι’αυτό, απορρίπτει την ιδέα της υποκρισίας, ενώ δηλώνει πεπεισμένος για το ταλέντο του. Ακόμα, επιμένει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του άταλαντο ως ηθοποιό, αλλά επίσης δεν νιώθει σαν “υπερήφανος” από τους άλλους. Όμως, σημειώνει ότι δεν είναι καλός της κουζίνας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα