Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε αντίθεση για την απόφαση του ΣΚΑΙ να συνεχίσει να μεταδίδει κανονικά το “Fay’s Time”

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στο MyRadio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε αντίθεση για την απόφαση του ΣΚΑΙ να συνεχίσει να μεταδίδει κανονικά το “Fay’s Time”, παρά την απουσία της Φαίης Σκορδά λόγω θανάτου του πατέρα της.

“Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ακατάλληλο, αν όχι το πιο ανθρώπινο πράγμα που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά η εκπομπή της Φαίης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο σταθμός.

Ξαφνικά, η παρουσιάστριά σου χάνει τον πατέρα της. Τι προσπαθείς να επιτύχεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Το κέρδος; Μια εκπομπή που παρουσιάζει αδιαφιλονίκητα προβλήματα, επειδή καταλαβαίνεις ότι ολόκληρη η ομάδα έχει επηρεαστεί.

Αφού η Φαίη λειτουργεί με συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Είναι αυτοί, λοιπόν, η προέκτασή της ενστάσεων που αντιμετωπίζει αυτός ο άνθρωπος. Ως σταθμός και εργοδότης, αυτή δεν είναι η κατάλληλη συμπεριφορά. Τι έχεις επιτύχει; Κάθε στιγμή υπάρχει ένα backup plan, άβολο και απαράδεκτο, στα όρια του ανθρώπινου. Είμαστε άνθρωποι, γαμώτο. Ήταν ξεκάθαρα απόφαση του σταθμού αυτού.

Θέλησα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τη δύναμη. Και οι συνθήκες είναι έτσι, είχα λωποδυτεί για δύο εβδομάδες και λείπαμε από την εκπομπή για δύο εβδομάδες, οπότε δεν γίνεται. Τι να πω σε αυτήν; Δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τι σκεφτόνταν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, αλλά κάποιος έπρεπε τελικά να πάρει το θάρρος και να το σταματήσει,” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα