Ντράμερ Τάσος Κηρύκος: Ανακοπή καρδιάς σε live

Ο Τάσος Κηρύκος, ντράμερ από τη Μακρυκάπα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 41 ετών, υποστηρίζοντας ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Ο γνωστός ντράμερ, ο οποίος ζούσε μόνιμα στη Χαλκίδα με την αρραβωνιαστικιά του, είχε καταγωγή από τη Μακρυκάπα και για κάποιο διάστημα διέμενε στην Αγγλία, όπου έπαιζε επαγγελματικά ντραμς.

Την παρασκευή βράδυ, ο Τάσος Κηρύκος έπαιζε μουσική ως μέλος της μπάντας της τραγουδίστριας Τάνιας Κικίδη σε ένα μαγαζί στο Μπουρνάζι, αλλά μετά το τέλος της εμφάνισής τους αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Διακομίστηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Η αιτία του θανάτου φαίνεται να ήταν ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με πληροφορίες eviathema.

Συγκλονισμένη από το γεγονός, η Τάνια Κικίδη έγραψε στα social media: “Και έτσι μας αφήνει ο φίλος και συνεργάτης μας, ντράμερ Τάσος Κηρύκος, εντελώς ξαφνικά, μετά από μια υπέροχη εμφάνιση γεμάτη κόσμο και ενέργεια, όπου έδειξε τον καλύτερο του μουσικό εαυτό παίζοντας τη μουσική που αγαπούσε. Είναι συγκλονιστικό, και ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί, πώς έφυγε αυτό το θετικό, χαρούμενο και ευτράπελο παιδί. Καλό ταξίδι Τάσο”.

kik 1

δειτε ακομα

δειτε ακομα