Νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί – Αυτοκτονικές τάσεις

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί” λόγω αυτοκτονικών τάσεων, όπως ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα On Time.

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και τώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, τα οποία τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι φωτογραφίες του Γαρδέλη στον αύλειο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής στο “Δαφνί” έγιναν αντικείμενο αναφοράς μεταξύ της δημοσιογράφου και του φίλου του, του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά.

Παραθέτεται συνομιλία της Σάσας Σταμάτη με τον Σταμάτη Γαρδέλη, όπου ο τελευταίος επιβεβαιώνει ότι νοσηλεύεται λόγω αυτοκτονικών τάσεων. Αναφέρει επίσης ότι έχει χρέος 80.000 ευρώ, αποτέλεσμα ενός γραφειοκρατικού χάους σχετικά με την ιδιοκτησία του στο Πόρτο Γερμενό και δηλώνει απελπισμένος για την κατάστασή του.

Κίνδυνος επισφαλείας κατοικίας

Η περιπέτεια του Γαρδέλη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό οδηγείται προς ανακουφιστική απόφαση καθώς απαλλάσσεται από το ενδεχόμενο κατάργησης των κατασκευών του από την Πολεοδομία.

Παρόλα αυτά, οι οικονομικές του δυσχέρειες δεν λύνονται, αναφέροντας ότι κινδυνεύει να χάσει την κατοικία του στον Νέο Κόσμο λόγω ενός χρέους 80.000 ευρώ για το οποίο το σπίτι του έχει βγει σε πλειστηριασμό.

Αν και έχει αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, αναφέρει τον αθέμιτο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τις αρχές και εκφράζει την απόγνωσή του για την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει.

ontim

δειτε ακομα

δειτε ακομα