Νίκη Κεραμέως: Αυτός είναι ο σύζυγός της που την υποστηρίζει σε κάθε βήμα της.

Η Νίκη Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Λουκά και έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Λουκά. Ο σύζυγός της την υποστηρίζει σε κάθε βήμα της και η ίδια έχει εκφράσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις ότι όσα έχει πετύχει τα οφείλει πολύ και σε εκείνον.

“Συμπληρώσαμε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου. Έχουμε μαζί 14 χρόνια και του οφείλω πολλά. Όσα έχω πετύχει, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην αδιάκοπη υποστήριξή του. Αν μπορώ να εργάστω τόσο σκληρά είναι επειδή είναι βράχος, στέκεται δίπλα μου και στα παιδιά μας με όλες τις δυνάμείς του. Έχουμε, πιστεύω, κοινούς στόχους για τη ζωή, και αυτό μας ενώνει ακόμα περισσότερο”, ανέφερε σε συνέντευξή της.

“Υπάρχουν πολλές φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις 7.30 π.μ. και θα επιστρέψω στη 1 τη νύχτα, ενώ συχνά δουλεύω και τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο, κλέβω χρόνο, προσπαθώ να γυρίσω στο σπίτι για να δω τα παιδιά, να τα βάλω για ύπνο και να συνεχίσω να δουλεύω αργότερα. Και όταν είμαι στο σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά, προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και -όσο γίνεται- να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα χρόνου με την οικογένειά σας, αλλά η ποιότητά της που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί αντιλαμβάνεται περισσότερο τι συμβαίνει, αλλά έχουν προσαρμοστεί στην απαιτητική καθημερινότητά μου”, τόνισε η Νίκη Κεραμέως για την οικογένειά της.

Συλλέξαμε φωτογραφίες με τη Νίκη Κεραμέως να ποζάρει με τον Δημήτρη Λουκά, όπως ονομάζεται ο σύζυγός της:

Photo Credits: Papadakispress/Ndp

δειτε ακομα

δειτε ακομα