Ναταλία Γερμανού σχολιάζει την Κατερίνα Καινούργιου: “Αν φέρνει αποτελέσματα, δικαιολογείται να αμείβεται”

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” σχολίασαν το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου που αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην τηλεόραση, την Κυριακή 25/2.

Σε αυτό το πλαίσιο, η οικοδέσποινα της εκπομπής επεσήμανε πως αν κάποιος φέρνει αποτελέσματα στο κανάλι, τότε δικαιολογείται να αμείβεται κατάλληλα και ότι δεν είναι εντιμότατο να ρωτάμε για το ποσό της αμοιβής του.

Ένας από τους συνεργάτες της, Παγιώτης Ραφαηλίδης, σχολίασε ότι η δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου, παρότι μπορεί να είχε καλές προθέσεις, μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις στο ακροατήριο δεδομένων των καιρών που ζούμε. Υπογράμμισε επίσης την αντίληψή του για την ενοχληση της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: “Σε μια συνέντευξη, δημόσια δήλωση, δεν είναι ευγενές να ρωτάς έναν παρουσιαστή ή ηθοποιό για το ποσό που λαμβάνει. Αν τα αποτελέσματα φαίνονται και η συμβολή του είναι σημαντική για το κανάλι, τότε είναι λογικό να αμείβεται αξιοπρεπώς. Αυτό ισχύει για την Κατερίνα, αλλά και για άλλες παρουσιάστριες που θεωρούνται εμπορικά brands. Είναι ανάρμοστο να ερωτάς για τα οικονομικά τους, ενώ θα ήταν καλύτερα να είσαι περισσότερο ευγενικός και να ρωτάς περισσότερο για άλλες πτυχές, όπως η ηλικία τους”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα