Ματίνα Παγώνη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και ο λόγος που τσακώθηκε με τον Νίκο Μουτσινά

Η Ματίνα Παγώνη, σε συνέντευξή της στο πρόγραμμα «Mega Καλημέρα» με τον Σαράντη Μαριεττή, αποκάλυψε μεγάλα μυστικά της. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για τον τσακωμό της με τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή τα εμβόλια. Επιπλέον, εξηγεί τους λόγους που δεν θέλει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις και γιατί δεν αποφάσισε να αποκτήσει παιδιά.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι από μικρή ηλικία προσέχει την εμφάνισή της και προτιμά να μη χρησιμοποιεί πλαστικές επεμβάσεις, καθώς είναι άβαφη και φοράει πάντα τη φόρμα της. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ενοχλείται όταν την θεωρούν άδικα αντιπαθή στην τηλεόραση, δέχτηκε απειλητικό γράμμα και τηλεφωνία να μη μιλάει για εμβόλια.

Στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον φίλο της, Τάκη Ζαχαράτο, καθώς και στον τσακωμό της με τον Νίκο Μουτσινά για τα εμβόλια, τονίζοντας ότι παρ’ όλες αυτές τις δυσκολίες, τον αγαπάει και το θεωρεί καλό άνθρωπο. Τέλος, αναφέρθηκε και στις μητρότητα της, εξηγώντας ότι απέφυγε να κάνει παιδιά, καθώς δεν έχει καλή σχέση με αυτά και προτιμάει να βγαίνει με τις φίλες της για ούζο.

δειτε ακομα