Η διαγωνιζόμενη του MasterChef αναστάτωσε για τον Πορφύρη! “Είναι πλήρως ελέγξιμος, ναρκισσιστής και υπερήφανος”.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef, η Στέλλα Κατσέ έκανε δηλώσεις στην κάμερα και έριξε τα “καρφιά” της για μερικούς συμπαίκτες της. Μάλιστα, κατακεραύνωσε τον Γιώργο Πορφυρή. Να σημειωθεί ότι η Στέλλα έχει σχολιαστεί αρκετές φορές στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής από τους επίδοξους σεφ.

Η Στέλλα αναφέρει ότι ο Πορφύρης έχει πρόβλημα μαζί της και νομίζει ότι το σπίτι είναι δικό του και των τσουτσέκια του. Επίσης, αναφέρει ότι η Γιώτα είναι έρμαιο του Πορφύρη και η Σέβα είναι μια νοικοκυρά που απλά βαρέθηκε στο σπίτι της και ήρθε εδώ για να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε. Η Στέλλα επισημαίνει ότι ο Πορφύρης είναι χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης και ότι οι γυναίκες που σιγοντάρουν την πατριαρχία και τον σεξισμό είναι ακόμα πιο έντονο και δεν το δέχεται.

Η Στέλλα είναι αντίδραση και δεν εξαρτάται από κανέναν άντρα γενικά για να νιώσει δυνατή. Παρόλα αυτά, έκανε την πρόταση στη Γιώτα, αλλά αυτή ήταν κρυμμένη και δεν θέλει να ξεβολευτεί. Η Στέλλα δεν παίρνει βήμα πίσω και δεν ανέχεται την ανοχή.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

δειτε ακομα